.comment-link {margin-left:.6em;}

Sunday, August 28, 2005

مجلس و رییس جمهور و وزرای نظامی - اطلاعاتی یکدست ... چرا؟

مجلس و رئیس جمهور و وزرای نظامی – اطلاعاتی یکدست ... چرا؟          

اگر انتخابات دوره هفتم و ریاست جمهوری احمدی نژاد و بالاخره وزرای تایید شده ویرا از روی دقت و بطور تحلیلی بررسی کنیم ، به سؤال ساده اي بر میخوریم که چه اندیشه و يا طرحی در پی بکارگماری این مهره های یکدست موجود است؟
  1. مسئله در ابتدا اینگونه تعبیر میشود که بیت رهبری در حال خانه تکانیست. به این معنا که مهره های قبلی ته کفششان ریگ داشته و با بکارگیری این چهره ها ي نسبتا جدید ، قصد بر مرمت برج و باروی در حال فرو پاشی نظام مطلقه فقیه را دارد. ابن حدس تا حدی صحیح بنظر میرسد زیرا مردم اعتماد خود را نسبت به دولتمردان سال ها و دوره های قبل به مقدار زیاد از دست داده اند و هتک حیثیت های شخصی و خانوادگی به دلائل مالی و یا سیاسی و یا عملکرد غلط بعضی کاندید ها  را در قبل و همزمان با هر سه انتخابات درست بودن این تعبیر را تأیید میکند. ولی اشکالی در این مورد است که با آنکه بعضی نوکیسه هستند ولی بسیاری از این بکار گماردگان جدید همان مهره های شناخته شده قبلی اند.

  2. از آنجا که کاربرد نظامی اورانیوم از سالهای پیش توسط نظامیان جنگ طلب در سطوح بسیار بالا برنامه ریزی شده بوده و با بر ملا شدن آن لطمه اعتمادی شدیدی به پنهان کاریهای بیت رهبری وارد شد و وادار بر این شدند که آشکار شدن این سیاست را نعل وارونه زده و با این انتخابات کاملا سفارشی مردم را بقبولانند که ساخت بمب اتمی آرزوی همیشگی مردم بوده و با نمایشی وطن پرستانه آنرا از نان شب واجب تر نَشان داده و عرض و آبرو و غرور ملی را بر انگیزد و ماهیت اختفا و خطر بالفطره این پروژه را توسط قوای مقننه و اجرايی یکدست و بظاهر در خدمت مردم ، بخورد این مریض نق نقو  و ناراضی از نحوه مملکتداری بدهند. اشکال این تئوری  در اینست که برای حصول به چنین هدفی نیاز به عملی این چنین  دور از منطق به نظر میرسد و عملکرد مذهبی و روش سیاسی جمهوری اسلامی واهمه اي از افکار عمومی و شورَش مدلل آن ندارد.

  3. آرزوی خلیفه گری دنیای اسلام (و نه تنها شیعه) امری است که افکار بسیاری از مذهبیون را سالیان دراز (حتی قبل از انقلاب 57) مشغول داشته است. با به ثمر رسیدن انقلاب ، تحقق این سیاست تحت عنوان " صدور انقلاب اسلامی " شدت گرفت. ولی در اثر مخالفت و پایداری روحانیون سنتی و مراجع تقلید که سعی در فاصله دادن مذهب از سیاست را داشتند ، این وهم بسپار نا پخته و دور از واقعیت متصور شد و در ازاء آن این قشر روحانیت را مورد قهر و غضب قرار دادند و به لطائف الحیل آنان را از جامعه منفک نمودند. ایجاد مجلس و دولتی نیمه نظامی شامل افرادی نسبتا یکدست و گوش به فرمان میتواند این آرزو را تا حدی جامه عمل بپوشاند. ایرادی بر این فرضيه وجود دارد که شاید با این طرح شیعیان موافقت کنند ولی مسلما بیش از 90 در صد اهل سنت زیر بار شیعه و خلیفه گری شیعه نمیروند.

  4. بازی موش و گربه و بسیار گران قیمت به اصطلاح تولید انرژی اتمی با نمایش های تهدید آمیز خالص سازی اورانیوم که در نهایت پوششی برای تولید بمب اتمی است ، مکنونات قدرت طلبی رهبری را در قالب فریب مردم ساده کوچه و بازار نمایش میدهد ولی حقیقت تلخ پشت آن چیزی نبست بجز وارد شدن به بازار تسلیحات اتمی و استفاده از این اسلحه وحشتناک و دودمان بر باد ده که بنوبت خود اسباب غروری بی پايه برای مذهبیون قشری و همان مردم ساده اندیش و پیش بینی آینده ای مهلک و قابل تصور برای مردم معمولی است. در اختیار داشتن این سلاح نابود کننده ، در دست رهبری مطلقه و قدرت طلب که چشم داشت که نه فقط کشورهای اسلامی بلکه سلطه بر جهان و خلیفه گری مطلق بر آن را دارد. این مسئله وقتی بحرانی تر میشود که تروریسم بین المللی آرزوی دستیابی به این گونه سلاح را سالهاست در سر میپرورند. باز دارنده موقت این طرح و فرضيه آنست که هنوز زمانی زیاد به دسترسی کامل این هدف وجود دارد که فقط با خرج و پرداخت پولهای فراوان حل نمیشود و نیاز به همیاری بیشتر با کره شمالی و شوروی و همچنین چراغ سبز اروپا را لازم دارد.  

  5. وجود ارتش ، سپاه ، کمیته ، بسیج و اوباشان بلشويست راستگرای گروههای فشار و بالاخره ارتش شستشوی مغزی داده شده تروریست های انتحاری که مدتهاست رژیم بر آن تاکید و تحریک دارد و هریک دارای شاخ و برگ ها و بازوهای بی شماری است خود موضوع دیگری را برملا میکند که رژیم طرح ها و برنامه های بسیار بزرگتری در آستین دارد و نگهداری و اداره این واحد های تا دندان مسلح نظامی و شبه نظامی وظیفه دیگری را در پیش دارند که فقط حفظ و حراست از مرزها و حفاظت آب و خاک نیست. اشکال این فرضيه آنست که سپاه و کمیته و ارتش به دلایل زیاد از جمله نا لایقی و نداشتن روحیه تعارضی و همچنین عدم اعتماد به یکدیگر که نمونه بارز و کامل آنرا در جنگ هشت ساله ایران و عراق دیده ایم ، آن توانایی را ندارند که خود نشان دهند ولي وجود واحد های مخفی توریستهای انتحاری  این مشکل را برای رهبری براحتی حل میکند.


نتیجه: وجود بوق و کرناهای تبلیغاتی ( نماز جمعه - روزنامه – رادیو – تلویزیون و ماهواره ) ....
ایجاد مجلسی دست چین شده و نخست وزیر و وزیرانی با سوابق در ترور و کشتار و نظامیگری و اطلاعاتی ، یکدست و گوش به فرمان ....
مخفی کاری دستیابی به سلاحهای اتمی و میکروبی و شیمیایی ....
بستن زبان مخالفین اعم از علمای معتدل مذهبی و به زندان افکندن يا کشتار مخالفان سیاسی در همه سطوح حتی فیلتر گذاری ها جهت نرسیدن اطلاعات واقعی و یا بینش های نوین به مردم ....
قدرت طلبی مطلقه و روز افزون رهبری و گردانندگان پشت پرده سیاست های دست راستی حاد رژیم ....
تهیه ارتشی مخفی از توریستهای انتحاری که تعداد زیادی از آنان زیر پوشش های مختلف در سراسر جهان پخش و مستقر شده اند ....

و بسیاری نشانه و فاکتورهای دیگر نشان میدهد که بازوهای اطلاعاتی - نظامی - سیاسی و عقیدتی رژیم تحت فرمان مستقیم رهبری طرح بسیار پبچیده و بزرگی برای این " خلیفه گری جهانی " را در سر میپرورانند و با قدرت مالی دلارهای باد آورده نفتی این طرح را آماده میکنند. تکیه بر استفاده از وجود توریستهای انتحاری و مجهز نمودن آنان به سلاح های مرگ آور و مخرب شیمیایی و اتمی و میکروبی ، که حمله به مراکز سوق الجیشی در شهر های بزرگ را در پی داشته و در حالتی غافلگیری شبیه به شوک روحی و جسمی که نمونه آن در حمله تروریستی 11/9 به نیویورک بر جهانیان مستولی گردید و ادامه مکرر آنگونه حملات مرگ آور، کشور ها را یکی پس از دیگری دستخوش وحشت و بحران و بالاخره وادار به سقوط کنند. متاسفانه فرصت طلبی اقتصادی و سیاست های حماقت بار بعضی رهبران اروپايی سرعت به حقیقت پیوستن این فرضيه را بشدت افزایش میدهد. ابزارها تقربیا مهیاست و فقط نیاز به آماده سازی افکار مردم ساده را دارد و ایران آبستن حوادثی وحشتناک.